söndag 15 mars 2009

Imorgon kommer VLT

Ja imorgon får vi besök av lokaltidingen här i stan, Västmanlands läns tidning. De ska göra ett reportage inför World Down Syndrome Day som är lördagen den 21 mars. Felix ligger med feber och det rinner ur ögonen, kostar rossligt och det rinner ur näsan. Jack har oxå feber och går omkring och darrar. Vi får se hur de ser ut imorgon, reportaget kan vi göra men de kanske får komma och fotografera någon annan dag så Felix kan visa sin absolut charmigaste sida.

Imorgon har vi oxå möte med förskolan. Jag hoppas att vi går därifrån med ett leende på läpparna och med information om att en av hans nuvarande fröknar följer honom. Vi har hjälp av vår specialpedagog och det är bra om det inte går vår väg... Vi får kanske dela på oss eftersom det inte är säkert att vi har någon som vill passa våra barn nu när dom är krassliga.

Nu Wipe out!

2 kommentarer:

Carina - den gråa pippin sa...

Typiskt att han går sta å blir sjuk när det är dags att fotas. Men det är ju klart. Då kan man visa en bild på när han är sjuk..... och en bild på honom när han är frisk. För dem som tror att ds är en sjukdom... ;-)

Krya på dig å hälsa VLT

Skolgatan sa...

Men stackarn,bra ändå nu kanske ni får medicin så det försvinner. Hoppas vi klarat oss så vi inte blir sjuka i Sälen men jag rörde knappt Felix och det gjorde väl ingen annan heller,han var ju inte i sitt bästa tillstånd. Annars vet vi ju vad det är. Nu får du visa din snyggaste sida för VLT,kram!