tisdag 24 mars 2009

Idag är inte heller någon vanlig dag...

....det är min mans födelsedag! Grattis Micke som blir 33 år idag! Eftersom att Jack fortfarande är hängig blir det inget kalas idag utan ev på söndag. Vi ska dock ha ett eget kalas här hemma med barnen, det är viktigt för Jesper att pappa får paket. Eftersom att han knappast läser min blogg på jobbet kan jag berätta att han ska få en skjorta, en T-shirt och ett par kalsonger :o)

Pappa Micke är en av Felix stora idoler. När Micke kommer hem från jobbet ska Felix leka med honom direkt, han puttar in honom på rummet och blir jättearg när Micke vill gå och duscha. Micke har nog svårt att säga ifrån när han kommer tindrande ögon och tecknar och vill leka....

3 kommentarer:

blomfluga sa...

Kanske är o intressant, det är inte ett barn hon är nog 40 och mamman är väl typ 60 70!!!... Hon är ordförande i FUB i alla fall...finns det ingen speciell förening för det?

stina sa...

Grattis felix pappa

Marika sa...

pratat med hon som blomfluga skriver om ovan, om hon vill får hon gärna kontakta henne. Hon sa att det förut i alla fall fanns en föräldraförening som man kan hitta genom fub:s hemsida också kunde man kolla på Sahlgrenskas hemsida. dom bedriver mycket forskning kring ovanliga syndrom.