fredag 6 mars 2009

Grattis Ebba på namnsdagen

I helgen skulle vi fått främmande av familjen Kraft/Elander från Hjo men deras Lucas är sjuk så det blir inget (www.skolgatan6.blogspot.com). Deras dotter Ebba är Felix tilltänka om mammorna och papporna får betstämma. Vi provar att skjuta på det en helg. Supertråkigt men det är ju inte mycket att göra åt det! Frågan är ju bara vad jag ska göra med allt godis i skåpet? Spara?


Idag har vi varit och badat på habiliteringen som vanligt. Idag var det 4 ds-barn och ett syskon. Vi fikade och pratade lite skit efteråt. Min dörrnyckel försvann, fick låna min pappas, hoppas verkligen den kommer fram snart! Fattar bara inte hur för den är totalt väck!

Har nyss ätit trattkantarellsoppa och avslutade måltiden med att äta några matskeder med vispad grädde... Å fast vågen imorse visade det minsta sedan bröllopet 2006 sitter jag här och känner mig som en flodko. Som man bäddar får man ligga!

3 kommentarer:

Skolgatan sa...

Tack säger Ebba:-)

Konstigt med nyckeln,sånt är jobbigt..

Men nu får du ta det lugnt med vikten,kan inte tänka mig att du ser ut som en flodko(vad det nu är:-)?)när du väger så lite. Spara godiset du,nästa helg kommer vi!

Skolgatan sa...

Åh är det tacosen vi skulle fått??

Jag har ingen ork till nått,ska ut och få luft när Martin har jobbat klart. Nu ska jag sanera barnens rum och hoppas alla bakterier försvinner och håller sig långt härifrån!

Josefssons sa...

Hej Ylva,

vet inte om du kommer ihåg mig men vi träffades en gång i Gävle då jag "hälsade på" er på er mamma-barnträff.

Kul att läsa din blogg och se hur det går för Felix.

Jag känner igen det su skriver om storebror. Vi har ju också en storebror som verkligen får ta ansvar och vara just STORebror.

Hälsa gärna på hos min blogg.

hälsningar
Maria